Desi pistruii ofera o frumusete aparte persoanei "beneficiare", exista si anumite persoane care ar da orice sa scape de aceste mici pete maronii. Tratamentele scumpe si costisitoare nu isi au locul in cazul pistruilor deoarece exista foarte multe tratamente naturale pe care le poti folosi pentru a scapa de aceste pete mici si enervante uneori. Medicii ne-au dezvaluit, cele mai bune remedii naturale de a scapa de pistruii mici si enervanti.

Papadia, pe langa celelalte beneficii pe care ni le ofera, este un ajutor de nadejde si atunci cand vine vorba sa scapam de pistruii mici si enervati care nu ne dau pace. Asadar, o infuzie de flori de papadie, peste care adaugam putina zeama de lamaie va face minuni in estomparea pistruilor. Cu aceasta solutie, sterge-ti fata timp de 15 minute cu ajutorul mai multor dischete pe care se la schimbi in mod constant pentru a te asigura ca ai mereu fata curata si ca nu imprastii microbi.

Un alt remediu natural impotriva pistruilor pe care il vei putea folosi cu succes este ceapa. Medicii ne recomanda sa zdrobim ceapa pana obtinem o pasta lichida peste care vom adauga o lingura de vin. Cu aceasta compozitie trebuie sa iti stergi fata timp de cateva minute. Pistruii vor deveni o amintire in cel mai scurt timp, deoarece acesta este un tratament puternic impotriva lor.

Patrunjelul ajuta de asemenea la eliminarea pistruilor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai prin blender o legatura de patrunjel pentru a obtine o pasta, adaugi putina apa, iar cu aceasta solutie va trebui sa iti stergi fata, exact ca si in cazul celorlalte tratamente. Un alt remediu demn de luat in seama este laptele acru de vaca combinat cu faina de ovaz. Conform acasa.ro, acest tartament se urmeaza pe o perioda de 30 de zile si are efecte garantate.  Daca totusi de gandesti sa cumperi o crema pentru a scapa de pistrui, medicii ne recomanda cremele pe baza de extract de melc. Aceste creme, datorita extractului de melc au propietatea de a reface pielea, atat in ceea ce priveste petele, cat si in cazul cicatricilor.