loading...

luni, 20 aprilie 2015

Dieta de 3 zile cu castraveti: Slabeste rapid, fara sa te infometezi. Meniul complet!



 

Vrei sa scapi de cateva kilograme intr-un timp foarte scurt? Cel mai bun aliat al tau este banalul castravete.

Castravetii sunt unele dintre legumele care contin cea mai multa apa, aproximativ 94%, de aceea sunt ideali pentru curele de slabire. In plus, acestia sunt o sursa bogata de vitamine (A, B si C) si minerale, mai ales magneziu, sulf si oxid de calciu.

5 reguli de aur cand esti la dieta. Afla ce trebuie sa faci ca sa slabesti asa cum iti doresti!

Castravetele proaspat iti detoxifica organismul, te hidrateaza intens, iti ofera un plus de energie, combate retentia apei, imbunatateste aspectul pielii si te scapa de 2 kilograme in doar 3 zile.

Cum functioneaza dieta cu castraveti

Nu te gandi ca te vei infometa pe parcursul acestei diete. Dimpotriva, vei putea consuma o multime de alte alimente, atat timp cat sunt sanatoase si nu contin cantitati mari de zahar rafinat sau grasimi saturate.

Pe langa beneficiile mentionate mai sus, castravetii furnizeaza organismului si acid cafeic, un compus care combate eficient retentia apei si iti ofera enzime care imbunatatesc digestia si accelereaza activitatea metabolismului.

Dieta cu suc de morcovi: 3 retete care te ajuta sa ai un abdomen plat

Cum tii dieta cu castraveti

Dieta cu castraveti este foarte simpla. Ai voie sa mananci orice cantitate de castraveti doresti, avand in vedere ca au un aport caloric foarte scazut - 13 calorii la 100 de grame. Castravetii pot fi consumati ca atare sau in salate, alaturi de alte legume.

Sucul de castraveti este excelent pentru detoxifiere, hidratare si arderea grasimilor. O alta modalitate prin care poti adauga castraveti in meniul zilnic este apa de castraveti. Iata cum prepari apa de castraveti: umple o carafa cu apa plata si adauga felii de castravete, felii de lamaie si menta. Vei obtine astfel o bautura delicioasa si racoritoare, care va accelera si mai mult procesul de slabire.

Atentie! Nu tine dieta cu castraveti mai mult de 3 zile, intrucat nu iti ofera toate subtantele nutritive de care organismul are nevoie. Una dintre vedetele de la Hollywood care tine dieta cu castraveti este Jennifer Aniston. Dupa cele 3 zile de dieta, ea face o pauza de 2-3 saptamani, apoi o repeta.

Secretul pastrarii siluetei dupa dieta cu castraveti este sa revii treptat la alimentatia obisnuita, altfel tot efortul tau de a slabi poate fi anihilat de efectul Yo-Yo.

Dieta in cinci pasi, cu salata verde. Slabeste sanatos, in doar 11 zile!

Iata cum arata meniul pentru o zi din dieta cu castraveti

Micul dejun: o felie de paine din faina integrala cu o felie de sunca, 1 bol de salata de castraveti, 1 cana de ceai neindulcit SAU: un pahar de iaurt degresat cu o felie de paine cu graham si 2 castraveti medii.

Gustare: salata de castraveti sau suc de castraveti

Pranz: salata de castraveti cu 1 ou si o felie de paine din faina integrala. Oul poate fi inlocuit cu piept de pui la gratar SAU: castraveti cu crema de branza, ceapa si marar.

Gustare: un pahar de suc de castraveti sau suc de fructe

Cina: salata de castraveti

Iata cateva preparate cu castraveti pe care iti recomandam sa le incerci:

1. Supa raw cu avocado si castraveti
2. Salata de castraveti cu iaurt
3. Salata de castraveti cu mere

                         Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu