loading...

marți, 31 martie 2015

Iata 4 bauturi eficiente care topesc grasimea



apaaromata


Trebuie sa tinem minte, nu exista nicio bautura care ne poate ajuta sa eliminam grasimea pe indelete fara exercitii fizice! Exista bauturi cu gust extraordinar care iti pot fi de folos in lupta cu kilogramele, fara sa incarce organismul cu un exces de calorii. Dimpotriva, il vor ajuta inclusiv la derularea proceselor digestive.

Aceste bauturi pot fi pregatite in casa. Este important sa te asiguri ca toate ingredientele sunt naturale si nu contin prea mult zahar sau alti aditivi.

Apa aromata

Apa este unul dintre cei mai importanti aliati ai unui stil de viata sanatos, fie ca tii o dieta sau nu. Intre altele, ea ajuta la digestia si absorbtia alimentelor, precum si la eliminarea toxinelor din intestine si rinichi, conferind astfel senzatia de satietate.
Daca nu vrei sa bei apa simpla, ii poti imbogati savoarea cu putina zeama de lamaie, aceasta fiind o compozitie lichida similara acidului gastric, sau cu putin ghimbir ras, care accelereaza metabolismul. De asemenea, cateva felii de castravete proaspat pot face apa mult mai savuroasa.

Ceai de menta

Menta ajuta stomacul la absorbtia grasimii si calmeaza tractul digestiv. Are efect diuretic, stimuleaza metabolismul si scade apetitul. Ca un avantaj suplimentar, participa la mentinerea igienei orale, gustul aromat improspatand respiratia – motiv pentru care este si un ingredient folosit adesea in compozitia pastelor de dinti naturale.

Smoothie cu ananas

Bromelaina, care este o enzima din compozitia ananasului, te va ajuta la digerarea proteinelor, facilitand digestia si eliminand balonarea. Poti adauga si ulei de in in smoothie-ul cu ananas, pentru a creste astfel eficienta acestei bauturi dietetice.

Ceai verde

Cei mai multi polifenoli din ceaiul verde sunt catechinele, responsabile pentru efectul sporit de ardere a grasimii. Este recomandat sa il bei inainte de a face sport, in special exercitii de aerobic, cu scopul de a accelera pierderea de grasime. Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa inlocuiesti cel putin o ceasca de cafea cu o ceasca de ceai verde este capacitatea acestuia de a reduce colesterolul si riscul de cancer. Consumul de ceai verde este benefic persoanelor cu diabet zaharat si, in plus, reduce stresul si protejeaza dintii impotriva infectiilor virale.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu